Samen naar je beste ik!

Missie & Visie

Als Kindcentrum De Achtsprong streven wij ernaar om onze leerlingen een brede blik op de maatschappij te bieden en ze voor te bereiden op een diverse en bewegelijke samenleving. In ons onderwijs houden wij - naast cognitieve vaardigheden - ook rekening met sociale, creatieve, maatschappelijke en culturele talenten.

Samenwerken is essentieel binnen onze school. We hanteren een open houding en communiceren goed met elkaar, met kinderen en met ouders. Onze school heeft een katholieke traditie, maar iedereen is bij ons welkom, van welke sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond je ook bent.

Kinderen moeten gelukkig en succesvol kunnen zijn. Nu, maar ook later. Wij gaan ervoor om hen daar de nodige kennis en vaardigheden voor aan te reiken. Zo dragen zij later op een succesvolle en gelukkige wijze bij aan de maatschappij.

Samenwerken (4)
Kijkje In De School (1)

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. Ontdek in welke klas de groep van jouw kind zit of naartoe gaat.

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Is onze school iets voor jouw kind maar wil je eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld je aan voor een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en onze directeur Manon Klunder, neemt zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

Iedereen doet

aardig tegen elkaar

Luciano, groep 7