Communicatie

Het overgrote deel van de communicatie tussen ouders en onze school verloopt via de web- of mobiele apps van Social Schools. 
Het kan dan bijvoorbeeld gaan om meldingen vanuit de groep, over de groeps- en schoolactiviteiten en het ontvangen van het schoolnieuws.

Via Social Schools ontvangt u een uitnodiging om het oudergesprek te plannen. Elke groep heeft binnen Social Schools een album waarin de geplaatste foto's|filmpjes worden geplaatst.

Beeldmateriaal dat u via Social Schools ontvangt, mag nooit zonder toestemming van de ouder(s) waarvan het kind ook op de foto staat, gedeeld worden. Deze zijn alleen voor privé gebruik.

Ouders maken zelf een account aan en zijn zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van het e-mailadres. Zelf geven zij aan in het ouderprofiel op welke manier zij de Social Schools berichten wensen te ontvangen.

Voor een kennismakingsgesprek en andere vragen is het altijd mogelijk om direct contact op te nemen met onze school. Als je nog vragen hebt, schroom niet om deze persoonlijk te stellen.

Hier mag je zijn wie je bent