BSO

BSO 'De Sprong'

Dé plek om leuke dingen te doen na school én in de vakanties! 

Buitenschoolse opvang is opvang voor kinderen die al naar de basisschool gaan. Deze vorm van opvang kan plaatsvinden voor schooltijd (voorschoolse opvang of VSO) of na schooltijd, op studiedagen van de school en in de schoolvakanties.

Aansluitend aan de schooldag willen kinderen graag vrij zijn en leuke dingen doen waarvoor volop keuze is. 

Aan elke leeftijd wordt gedacht. We maken gebruik van DoenKids: activiteiten op het gebied van sport en spel, natuur en creativiteit. Daarnaast maken wij gebruik van de faciliteiten binnen het schoolgebouw, zoals de speelzaal en de centrale hal. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. Hiertoe hebben we de beschikking over de prachtige speelpleinen van school.

De BSO biedt voor- en buitenschoolse opvang aan alle kinderen uit Zutphen: veelal zullen de meeste kinderen van (I)KC De Achtsprong gebruik maken van onze BSO, maar ook kinderen van andere scholen kunnen wij brengen en/of halen.

Voorschoolse opvang
Voor ouders die vroeg van huis moeten vertrekken en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen, is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. U kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar uw werk. Uw kind kan bij ons rustig zijn of haar eigen meegebrachte ontbijt nuttigen en nog even spelen voordat de schooldag begint.

Vakantieopvang
Vakantie is de tijd om je te ontspannen. Je kunt doen waar je zin in hebt, zonder dat je naar school hoeft of andere verplichtingen hebt. Die tijd proberen wij voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. We organiseren leuke, spannende en afwisselende activiteiten en omdat we de hele dag de tijd hebben, kunnen we activiteiten doen of uitstapjes organiseren waar we anders niet aan toe komen. De vakantieopvang moet vooral leuk en uitdagend zijn!

Wist u dat u veel zelf kunt regelen?

Veel informatie kunt u vinden op onze website, bijvoorbeeld de openingstijden van de verschillende locaties.
Rondleiding aanvragen: Rondleiding – Kdv Kindernet
Inschrijven: Inschrijven – Kdv Kindernet
Berekenen van de kosten: Bereken de kosten – | Kinderopvang Kindernet (kdvkindernet.nl)

Heeft u een vraag over de opvang en plaatsingsmogelijkheden?

De medewerkers van planning en klantcontacten helpen u graag verder. Zij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Uiteraard kunt u ook met ons mailen.

E-mail: planning@kdvkindernet.nl
Telefoon: 0575 – 533 800

Heeft u een andere vraag?

U kunt de medewerkers van ons Centraal Bureau bereiken van
maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
en op vrijdag tot 13.00 uur.

E-mail: info@kdvkindernet.nl
Telefoon: 0575 – 533 800

Buitenschoolse Opvang Kindernet 200X200